Despre Noi

Alegerea unui serviciu de tractari poate fi o grea incercare. Din fericire, exista acum Tractari Auto Brasov! Compania noastra isi desfasoara activitatea in judetul si orasul Brasov, avand o experienta de peste 8 ani in domeniul tractari automobile, tractari utilaje, tractari autoutilitare, tractari buldo, asistenta rutiera, depanare auto, remorcare auto.

tractari auto brasov firmaIn acesti peste 8 ani de activitate am reusit sa ne facem un renume in domeniul tractarilor auto, dand dovada de profesionalism si seriozitate in relatia cu clientii nostri.

Asiguram NON STOP 24/7 servicii de transport autoturisme avariate sau noi, remorcarea vehicolului pe platforma facandu-se in conditii de maxima siguranta, transportul acestora fiind realizat cu ajutorul flotei noastre formata din autospeciale de ultima generatie, capabile sa faca fata oricaror provocari.

Oferim servicii de transport pe platforma in Brasov si pe raza judetului Brasov: Tractari Auto Zarnesti, Tractari Auto Codlea, Tractari Auto Rasnov, Tractari Auto Fagaras, Tractari Auto Bran.

Din dorinta de a darui intotdeauna o experienta placuta clientilor nostri, atat noi cat si partenerii nostri, va oferim interventie rapida la cele mai mici tarife pentru tractari auto si servicii profesionale cu personal calificat in acordarea de sfaturi competente pentru problemele masinii dvs.

Pe plan intern compania noastra are o multime de colaboratori (firme de profil) care acopera toata suprafata Romaniei, astfel incat, in cazul unui eveniment rutier, sa putem actiona pentru tractari brasov non stoprezolvarea problemelor dumneavoastra in cel mai scurt timp si cu cele mai adecvate mijloace de tractare in functie de autoturismul si de gravitatea avariei survenite.

In procesul de tractare sunt puse la dispozitia clientilor urmatoarele servicii:
– Incarcarea si descarcarea autovehiculului in conditii de siguranta
– Asigurarea vehiculului transportat
– Transportul persoanelor din masina la destinatia ceruta (optional)
– Mentinerea legaturii informationale privind stadiul transportului, prin contact telefonic, sofer-client

Serviciile noastre va stau la dispozitie Non-Stop, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelul dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dvs., informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dvs., precum si costurile interventiei.